Yrityksestä

Valmennusapu.fi on valmentaja- ja asiantuntijaverkoston hallintaan keskittyvä yritys. Valmennusapu.fi toiminta perustuu kattavaan ja kasvavaan valmentaja- ja asiantuntijaverkostoon, joilla kaikilla henkilöillä on vahva ja pitkäaikainen käytännön kokemus heittolajeissa tekniikasta, voimaharjoittelusta ja valmennuksen ohjelmoinnista juniori-ikäisistä aina arvokilpailujen korkeimmalle korokkeelle saakka. Toimintamme lähtökohta muodostuu ”On helpompi päästä perille kun tuntee tien” teemasta. Verkostomme palvelut asiakkaillemme kattavat valmennus- ja koulutuspalvelut, sekä myös managerointi, varainhankinta ja tapahtumatuotantoon liittyvät palvelut.

Verkostomme jäsenet ovat olleet mukana erilaisissa rooleissa kaikissa 2000 luvulla Suomessa järjestetyissä Yleisurheilunarvokilpailuissa ja myös muissa kilpailuissa.

 

Valmennusjärjestelmä toteutus

Idänheittäjät verkosto. 1984 Suomen Urheiluliitossa oli meneillään organisaatio uudistus ja Itäinen alue oli lakkautus uhan ja siirron alla länteen. Itä-suomalaisten heittovalmentajien tahtotilasta pysyä juurilla ja  tehdä menestystä ja kehittyä itsenäisesti syntyi Idänheittäjät, johon myös Itä-Suomen SYP-pankki uskoi ja mahdollisti toimintaa, jonka tuotos Suomalaisessa urheilumenestyksessä on mitattavissa 1987 alkaen.

 

Varainhankinta

Niukkuus on aina ollut valmennuksessa hyve. Yritysverkostot ja asiakkaat olivat valmiit  kohdistamaan rahoitukset suoraan kohteille. Olemme olleet toteuttamassa lajiryhmäkohtaista kohdistettua varainhankintaa mm.

Henkilökohtainen valmentaja menestysbonus 1990-1998  ”Altro Heittojen Turvajoukot”  RTV-Yhtymä Oy/Altro Nordic Ruotsi. Sopimuskauden aikana Henkilökohtaiset valmentajat saivat bonusta urheilijan menestyksen mukaan 1990-1994  ME  ja SE bonus  ja 1995-1998 Bonus vain arvokilpailumitalista. Yhteistyön tuloutus sopimuskautena valmentajille 384 000 markkaa.

Heittäjien oma ”Olvi Säätiö” 1992-1996 välillä. Tuotemarkkinointiyhteistyö, jonka tuotto 400 000 markkaa jaettiin nuorten heittäjien  avustamiseen.

 

Tapahtumatuotanto

TV-yhteistyöprojekti  MTV 3  1997 Soini  Oma Seppo Räty kilpailu  ”maksan 200 000 markkaa, jokaiselle joka voittaa minut”  Seppo tuloutti 100 000 markkaa heittäjille.  Ohjelmalla yli 1,0 miljoonaa katsojaa.